COACHING

DE WAARDE VAN INDIVIDUELE COACHING
Voor behoud van datgene wat goed gaat, uitbouw van wat bloeit en de aanpak van dat wat frustreert of belemmerd. Het is een investering in jezelf en daarmee vaak ook in de directe omgeving.

VRAAGSTUKKEN
Voor professionals met vraagstukken op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
Wellicht heb je behoefte aan individuele coaching omdat:

Je steviger in je schoenen wilt staan;
Je effectiever wilt communiceren;
Je de werk-privé balans beter wilt inrichten.

MIJN REPOTAIRE
Door mijn jarenlange ervaring en mijn opleiding tot Begeleidingskundige beschik ik over een breed palet aan interventies die ik gedurende onze samenwerking inzet naar behoefte. Op het gebied van stress- en burn-out klachten ben ik opgeleid volgens de CSR-methode. Deze methode is voor mij de basis waar vanuit ik werk als het coaching vraagstuk stress gerelateerd is.

MIJN VISIE

In de eerste 20 jaar van ons leven zijn we bewust bezig (of het nou een vrije keus is of niet) met leren en ontwikkelingen. Met name de externe druk verdwijnt als we eenmaal een MBO, HABO of WO diploma op zak hebben. Maar stop je dan echt met leren? 
Eigenlijk blijven wij ons leven lang leren. Vanwege een continue veranderende context in combinatie met de verschillende levensfasen die men doorloopt heeft men zich hier elke keer opnieuw toe te verhouden.Het is daarom goed om regelmatig te reflecteren en jezelf vragen te stellen zoals, wat vind je leuk, waar ben je goed in, waar liggen ontwikkelpunten en wat wil je nog leren? 
Natuurlijk doorloop je een groot deel van dit proces zelfstandig met hulp uit je direct omgeving zoals een collega’s en een werkgever of familie en vrienden. Maar soms kan het nodig zijn begeleid of uitgedaagd te worden door een professional.Als zorgprofessional ben je je eigen instrument, niet alleen je kennis en ervaring in het werk maar ook jouw persoonlijke ervaringen neem je soms bewust en soms onbewust of zelfs ongewild mee naar de werkvloer.

HOE IK TE WERK GA
Ik heb een flexibele stijl en een goed gevulde toolkit waarbij ik toepas wat op dat moment past. Ik moedig je aan en stel vragen die uitnodigen tot reflectie. Jij gaat over de inhoud, ik ben verantwoordelijk voor het proces maar bevraag de inhoud kritisch. Tussentijds stemmen we af over de voortgang.

PRIJS
Het aangaan van een traject begint altijd met een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw motivatie om te starten met een coachtraject en wat jouw leerdoelen zijn, wie ik ben, mijn werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen.
Daarna beslis jij of je het traject met mij aan wilt gaan.
Mijn uurtarief is 95,- per uur exlc. BTW.