TEAMCOACHING

DE WAARDE VAN TEAMCOACHING
Voor meer werkplezier, duurzame inzetbaarheid, een betere samenwerking en collectieve groei om de beste zorg te kunnen leveren.
Of je nu beter wilt functioneren als team, een veilige en open cultuur wilt creëren of een reorganisatie of een fusie in goede banen wilt leidden. Teamontwikkeling helpt om het allerbeste naar boven te halen in en tussen de samenwerkende professionals. Door het bieden van kennis en inzicht en het faciliteren van ‘de dialoog’ tussen de teamleden help ik teams om duurzaam beter te presteren.

VRAAGSTUKKEN
V
an samen werken naar samenwerken;
Bouwen aan wederzijds begrip en vertrouwen;
Stimuleren van zelforganisatie en persoonlijk leiderschap;
Begeleiden van een transitie;
Verbinding en plezier op de werkvloer.

MIJN REPOTAIRE
Als Begeleidingskundige ben ik breed geschoold en beschik ik over een divers palet aan interventies. Ik stem mijn werkwijze altijd af op de coachvraag en het team waar ik mee samenwerk.
In mijn aanpak koppel ik de dagelijkse praktijk aan methodieken en systemen zoals:

Co-creatieve dialoog, een eigen ontwikkelde methode geïnspireerd door de Socratische gespreksmethode en Isaacs,
Teamwiel van Vroemen;
Ontwikkelingsgericht werken met teams van Van Damme;
Systemisch werk in teams;
Acht bronnen van groei en ontwikkeling in organisaties van Wopereis.

HOE IK TE WERK GA
Teamcoaching is vrijwel altijd maatwerk. Geen enkele vraag en geen enkel team is hetzelfde. Ik stem mijn dienstverlening in overleg af op de het vraagstuk.Als teamcoach begeleid ik het proces en laat ik de verantwoordelijkheid voor de inhoud bij het team. Hiermee creëer ik eigenaarschap om te komen tot een duurzame oplossing.

MIJN VISIE
Jouw team is je intellectuele kapitaal. Hier ga je zorgvuldig mee om en hier wil je in investeren. Als teamcoach ga ik niet voor de quick fix maar voor een verdiepend proces waar het gehele team, en ieder waar dit team mee samen werkt, lange tijd plezier van zullen hebben.
Ik geloof dat de kwaliteiten en deskundigheid van de individuele professional en het vermogen tot samenwerken binnen zijn of haar team doorslaggevend zijn voor het succes van het en daarmee voor de kwaliteit van de zorg die zij leveren.
De basis van een goed team is het vermogen om een goed gesprek met elkaar te kunnen voeren, de dialoog. De brandstof is de bezieling van de professional en de kwaliteiten komen tot uiting als men met elkaar in staat is om een omgeving te creëren waarin ieder individu binnen het team een waardevolle bijdrage kan leveren.

PRIJS
Omdat teamcoaching maatwerk is stel ik voor elke vraag een aparte offerte op.
Ik werk als volgt: bij twee dagdelen teamcoaching hoort 1 dagdeel voorbereiding.
Mijn dagdeelprijs ligt tussen de 650 en 750 excl. BTW, afhankelijk van de complexiteit van de vraag.